miercuri, 27 ianuarie 2010

Unde este TV-ul d'autre fois ?


E adevarat ca pe timpul "lui" programul TV dura doua ore,dar :
Regret renuntarea la interzicerea reclamelor(facute de handicapati psihic) in timpul filmelor.Concluzia este sa nu cumperi niciodata ceva la care se face reclama.
Regret prezenta masiva,pe toate posturile a "emisiunilor culturale", gen :Acces Direct,De vorba cu Bahmu,Vedete (?) jos din tren (?),etc.... ,unde diverse persoane ii arata "publicului" chilotii uzi, hartia higienica murdara,prezervativul folosit,ranile primite de la sot (sotie).Am problemele mele,nu ma intereseaza jegul altora.Concluzia :National Geographic,Animal Planet,desne animate,orice altceva.
Regret hemoragia de telenovele (acum si romanesti,cea mai "interesanta" fiind "State de Romania",care,probabil,va fi data la export).Concluzia :preferam sa ascult ineptiile lui Ceausescu (macar apareau bancuri pe seama lor).
Regret imensa prezenta a politicienilor ,care mananca cacat, nu cu lingura,ci cu polonicul.Concluzia : nu mai bag in priza nici fierul de calcat, ca si pe-acolo ar putea vorbi politicienii.
Regret filmele romanesti de dupa '91,care sunt atat de "intelectuale" si absconse, ca nici scenaristii nu le stiu subiectul (fiecare interpreteaza cum vrea).
Pana si la desenele animate care "se dau",in loc sa zambesti la "TOM SI GERY"sau "ASTERIX",ti se face parul maciuca si ai cosmaruri (mai ceva ca la filmele horror).
CONCLUZIA :televiziunea "libera",stil american,este superba,atunci cand televizorul e inchis.

3 comentarii:

  1. Destul de interesant,dar n-am citit inca tot.
    Obs.De ce gaga?

    RăspundețiȘtergere
  2. N-ai de ce sa regreti.Pe vremea aia puteai sa alegi intre 2 ore si nimic acum poti sa alegi intre nimic si nimic

    RăspundețiȘtergere
  3. Prefer să mă uit la posturile gen Discovery, măcar mai afli câte ceva interesant.

    Felicitări pentru blog!

    RăspundețiȘtergere