vineri, 19 februarie 2010

Blondelor le place sexul (si banii)

O blondă şi o brunetă se aruncă împreună de la etajul X.Bruneta s-a făcut praf, blonda nu.De ce ? Blonda a greşit drumul .

Când văd la televizor "decorul" format din "dive" (staruri, bebeluşe, pupeze) blonde, care au folosit din abundenţă siliconul (în buze,sâni,fese şi ...buze), şi făcând comparaţie cu păpuşile gonflabile, constat că singura deosebire este că păpuşile gonflabile sunt mai ieftine.
Am auzit de multe ori, "Si prostia are o limită" .Sunt de acord."blondele sexoase"
Este adevarăt că româncele au fost "generoase" încă de pe vremea romanilor, apărând poporul roman (tata roman şi mama dacă,că nu vă imaginaţi că vreo colonistă romană s-a culcat cu daci).Dar şi pe urmă ?
In feudalism au fost, pe rand, tătarii, turcii,slavii, şi ceva francezi sau ruşi care au mai trecut pe-aici.In capitalism, francezi şi nemţi .In comunism, arabi şi negri (că nu se găsea alceva).Acum, tot ce se poate ( chiar si români, dacă sunt miliardari).
Imi povestea cineva cum o prietenă (evident blondă) " l-a apucat pe Dumnezeu de-un picior" , măritându-se cu un arab. După trei luni, arabul a vândut-o pe două cămile.
Se pare că (americanii ar trebui să facă cercetări), o dată vopsite blonde, IQ-ul femeilor scade asimtotic către "0".
Si când mă gândesc că zeci de mii de evreice s-au aruncat de pe stânca Masaba să nu cadă vii în mîinile romanilor.Ce proaste .
Pentru a nu exista nici o dovadă că nu sunt "originale", "divele blonde" (şi nu numai),se epilează total.
Dacă la romani şi orientali, era vorba de o necesitate sau higienă, acum când văd tinerele şi mai puţin tinere epilate (nu tunse) la sex, nu ştiu de ce ,mă duce gândul la păduchi sau alte "lighioane" care "ar fi locuit" acolo în mod normal.
Dar n-avem soluţii : dacă "boborul" vrea "blonde sexoase " şi manele, asta e.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu